Överkalix – bilden klar!

samordningsgrupp_overkalix_foto_kennerth_moberg

Delar av samordningsgruppen i Överkalix. Från vänster Kennerth Moberg, Hans Lönnelid, Håkan Andersson (sammankallande) och sittande Katarina Karlsson.
Foto Kennerth Moberg.

Ja, då är den sista av bilderna för samordningsgrupper inför Framtidsveckan ute – Överkalix! Gösta Eriksson var i februari och presenterade Framtidsveckan för en större samling av Överkalix-bor (se bilden nedan) och nu är samordningsgruppen formellt formerad så att säga.
Detta är den sista av kommunvisa samordningsgrupper i Norrbotten, helt enkelt för att kommunerna tog slut – det är ju bara 14 kommuner i Norrbotten.
En lista med länkar till alla samordningsgrupper hittar du här.

Gruppen i Överkalix har framför sig lite drygt en månad fram till 20 april då alla arrangemang ska vara inregistrerade. Ta kontakt med gruppen och kom med i arbetet!
Gruppen har en e-postadress som är overkalix@framtidsveckan.nu och dessutom finns Facebook gruppen ”Ekosam i Överkalix”, ett samtalsforum för alla som vill diskutera hur Överkalix blir ekologiskt hållbart.

framtidsveckan_overkalix_foto_kennerth_moberg
Gösta Eriksson informerar Överkalixbor vid ett möte i februari 2014.
Foto Kennerth Moberg.

Share Button

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>