Samordningsgrupp i Sveriges topp

img_9371_korr

Större delen av samordningsgruppen i Kiruna samlade i Studiefrämjandets lokaler den 12 februari 2014. Från vänster: Kennerth Stålnacke, Ashkan Ekhtiari, Camilla Jonsson Al-Ani, Per-Erik Mukka (sammankallande), Marina Åström, Helena Norberg (sammankallande) och Hans Nilsson. De namn som är markerade med fet stil ingår i samordningsgruppen.
På bilden saknas ABFs representant, kontaktuppgifter till hela gruppen här.
Foto Urpo Taskinen.

Precis som i Pajala blev det ett snabbt besök, av Urpo Taskinen i Kiruna. Kirunas samordningsgrupp var så bildad och direkt kom det fram redan planerade aktiviteter som är möjliga att få med under veckan.
Gruppen här på Sveriges topp och den till ytan största kommunen har några uppgifter framför sig under de intensiva veckor fram till 20 april då alla arrangemang ska vara inregistrerade ; att nå alla tänkbara företag, föreningar och organisationer inte bara i Kiruna utan även i Karesuando, Masugnsbyn, Vittangi, Lainio, Svappavaara, Abisko och Riksgränsen för att nämna några av de större byarna.
Ta kontakt med gruppen och kom med i arbetet!
Gruppen har en e-postadress som är kiruna@framtidsveckan.nu och dessutom finns Facebook gruppen ”Ekosam i Kiruna”, ett samtalsforum för alla som vill diskutera hur Kiruna kommun blir ekologiskt hållbart.